Rätt person på rätt plats!

Flexibla Människor är ett ambitiöst och effektivt bemanningsföretag som erbjuder våra kunder innovativa och fördomsfria lösningar på deras bemanningsbehov. Vi hittar rätt person till rätt plats och är experter på att gräva fram oslipade diamanter. Där andra rekryteringsföretag tittar på ett fyrkantigt traditionellt CV, ser vi till ambitioner och inneboende potential – allt för att ge dig en så framgångsrik och långsiktig rekrytering som möjligt!

HITTA EN KANDIDAT
REGISTRERA DITT CV
Skicka här

Årets företagare 2013

2013 tilldelades Flexibla Människor tredje plats i Årets Unga Företagare. Utmärkelsen Årets Unga Företagare delas ut av organisationen Företagarna, med fler än 75 000. medlemsföretag.

Varje år går priset till en företagare under 30 år som under året har utfört en prestation utöver det vanliga, som framgångsrikt drivit sitt företag och som är en förebild för andra entreprenörer.

Kompassrosen 2015

Vår VD Anas Hsissen fick ta emot Kompassrosen 2015 av Kungen från Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap.

– Anas är en värderingsstyrd ledare som alltid försöker att leva som han lär. Det han redan åstadkommit med sitt bemanningsföretag är inspirerande, och visar på handlingskraft i viktiga samhällsfrågor som integration och utanförskap på arbetsmarknaden, säger Emma Jangö, verksamhetsledare för Stiftelsen Ungt Ledarskap.

Gasell företag 2016

Flexibla Människor utses av Dagens industri till Gasellföretag 2016. Begreppet ”gaseller” kommer från den amerikanske forskaren David Birch. På 1980-talet visade han att det är små snabbväxande företag som skapar flest nya jobb.

För att nomineras måste företaget uppfylla vissa kriterier, bland annat en omsättning som överstiger 10 miljoner kronor, minst tio anställda och sunda finanser.

Några av våra kunder

Vad våra kunder tycker om att samarbeta med oss

KONTAKTA OSS

Flexibla Människor i Kista AB

08-580 003 04,info@flexibla.se

FÖLJ OSS