Vad våra kunder säger2017-01-27T21:27:07+01:00

Vad våra kunder tycker om att samarbeta med oss

Flexibla Människor AB är verkligen flexibla! De är mångsidiga, professionella och framför allt håller de vad de lovar. Jag kan därför varmt ge mina bästa rekommendationer till dem.

Metin Basberber, VD, VEHO Bil Sverige AB

Mina erfarenheter av Flexibla är de bästa! De har försett oss med flera säljare och säljcoacher. Glada och drivna personer med hög energi och leveransvilja.

Suzanne Asserholt, Chef Medlem, Företagarna

Flexibla hjälper oss på WaterCircles Sverige AB med att rekrytera drivna och målinriktade försäkringssäljare. Samarbetet fungerar väldigt bra och Flexibla brukar snabbt hitta duktiga säljare när ett rekryteringsbehov uppstår.

Lennart sjöhage, VD, Watercircles Sverige AB

Vi upplever Flexibla som ett stabilt och seriöst bolag. Styrkan hos Flexibla är att de tar hand om sin personal och uppfyller alltid våra kravspecifikationer. Det viktigaste för oss är att få personal med kort varsel, och det klarar Flexibla av utmärkt.

Bernard Bashiri, VD, Excelsior Group AB

Enkelt och roligt samarbete, som gjorde stor skillnad i organisationen. Mamad har en bra mix av stor säljkompetens, stark drivkraft, härlig energinivå, och en humanistisk människosyn som gör att varje individ blir sedd och ledd på ett unikt sätt.

Johanna Emilsson, HR-ansvarig, Företagarna

Kontakta oss

    Antispam fråga, fyll i svaret nedan i siffror