Vad våra anställda säger2017-01-31T17:32:45+01:00

Vad våra anställda säger

Jag trivs väldigt bra hos flexibla, Jag har utvecklats från att vara säljare till säljledare och även utvecklats som människa. Omgivningen här är exemplarisk både med kollegorna och arbetsgivarna. Flexibla har en arbetsplats där man motiveras samtidigt som man har väldigt kul.

Houda Nouira, Flexibla Människor

Att Jobba för flexibla ger mig följande: – Chanser att utvecklas som person och säljare – Kontakten med nya människor på en daglig basis – Förmånen att kunna klättra på företags stegen utan nångon akademisk utbildning. – Harmonin i att kunna möta positivt laddade medarbetare på min arbetsplats. – Ett ökande av självkänsla och självförtoende.

Marvin Tebano, Flexibla Människor

Att ta sig till jobbet på morgonen och veta att en coach som motiverar oss som team finns på plats, att teamet alltid lyckas bidra med en positiv stämning på ett eller annat sätt och att man själv vet att man alltid kan nå sina mål gör det väldigt enkelt att ta sig till jobbet på morgonen. Flexibla är något utöver en vanlig arbetsplats helt enkelt.

Farida El Sayed, Flexibla Människor

Jag har haft nöjet att arbeta på Flexibla Människor i snart 2 år. Det har varit en underbar resa. Det är otroligt inspirerande att vara omgiven av så många kreativa, positiva och drivna människor. En givande aspekt är att Flexibla satsar mycket på unga människor från olika kulturella bakgrunder. Det ger en stor insikt och förståelse och jag känner mig som del av ett stort brobygge. Jag har en varm tillförsikt och ett starkt framtidshopp just tack vare mitt arbete på Flexibla Människor Bemanning i Kista AB.

Carina Andersson, Flexibla Människor

Att jobba på flexibla människor har varit en lärorik upplevelse, I 2 år har jag varit med och utvecklat företaget samtidigt som jag själv har växt som person och lärt mig massor. Flexibla är en trevlig arbetsplats med underbara kollegor som alltid är positiva och fulla av energi!

Ronny Björklund, Flexibla Människor

Kontakta oss

    Antispam fråga, fyll i svaret nedan i siffror