Söker du jobb?2017-01-10T18:39:34+01:00

Söker du jobb?

Söker du jobb?

Vi är hela tiden på jakt efter hungriga människor som tycker det är kul att jobba och som har hög moral. Hos oss på Flexibla Människor får du en arbetsplats där du kan känna dig bekväm samtidigt som du känner att du får prestera, briljera och utvecklas. Vi vet, att om du trivs med oss, mår bra och har kul på jobbet, då kommer du också prestera bra. Därför ser vi till att du som anställd alltid har tillgång till både friskvård och coachning hos oss.

Friskvård på jobbet

Vi tror, att när våra anställda mår bra och trivs på sin arbetsplats, då sjunker sjukfrånvaron och resultaten blir högre. Sitter vi människor still mycket är det lätt att drabbas av ont i leder, muskler, nacke och rygg. Därför jobbar vi alltid preventivt och erbjuder träning och massage för att du ska må bra och också kunna göra ett bra jobb.

Coaching

Som en del av oss på Flexibla Människor vill vi att du ska må bra. När du mår bra vet vi att du blir självständig, att du tänker kreativt och blir fokuserad på lösningar snarare än problem. Därför satsar vi ständigt mycket pengar på personlig utveckling, för att hjälpa dig att prestera fullt ut i alla situationer och nå de mål som du själv har satt upp.

Kontakta oss

    Antispam fråga, fyll i svaret nedan i siffror