Välkomna till Flexibla Människor Sales2017-12-22T18:20:51+01:00

OM FLEXIBLA FÖRSÄLJNING

Flexibla Människor är ett ungt, ambitiöst och effektivt försäljningsbolag som erbjuder våra kunder kreativa och flexibla lösningar på just deras behov. Vi är alltid lyhörda och ser det unika i både våra kunders målsättningar och den breda kompetensen hos våra samlade medarbetare. Alla företag vinner på mångfald – vi hjälper dem att realisera sin fulla potential.

Kompassrosen 2015

Vår VD Anas Hsissen fick ta emot Kompassrosen 2015 av Kungen från Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap.

– Anas är en värderingsstyrd ledare som alltid försöker att leva som han lär. Det han redan åstadkommit med sitt bemanningsföretag är inspirerande, och visar på handlingskraft i viktiga samhällsfrågor som integration och utanförskap på arbetsmarknaden, säger Emma Jangö, verksamhetsledare för Stiftelsen Ungt Ledarskap.

Gasell företag 2016

Flexibla Människor utses av Dagens industri till Gasellföretag 2016. Begreppet ”gaseller” kommer från den amerikanske forskaren David Birch. På 1980-talet visade han att det är små snabbväxande företag som skapar flest nya jobb.

För att nomineras måste företaget uppfylla vissa kriterier, bland annat en omsättning som överstiger 10 miljoner kronor, minst tio anställda och sunda finanser.

Årets företagare 2013

2013 tilldelades Flexibla Människor tredje plats i Årets Unga Företagare. Utmärkelsen Årets Unga Företagare delas ut av organisationen Företagarna, med fler än 75 000. medlemsföretag.

Varje år går priset till en företagare under 30 år som under året har utfört en prestation utöver det vanliga, som framgångsrikt drivit sitt företag och som är en förebild för andra entreprenörer.

Några av våra kunder

Vad våra kunder tycker om att samarbeta med oss

Flexibla Människor AB är verkligen flexibla! De är mångsidiga, professionella och framför allt håller de vad de lovar. Jag kan därför varmt ge mina bästa rekommendationer till dem.

Metin Basberber, VD, VEHO Bil Sverige AB

Mina erfarenheter av Flexibla är de bästa! De har försett oss med flera säljare och säljcoacher. Glada och drivna personer med hög energi och leveransvilja.

Suzanne Asserholt, Chef Medlem, Företagarna

Flexibla hjälper oss på WaterCircles Sverige AB med att rekrytera drivna och målinriktade försäkringssäljare. Samarbetet fungerar väldigt bra och Flexibla brukar snabbt hitta duktiga säljare när ett rekryteringsbehov uppstår.

Lennart sjöhage, VD, Watercircles Sverige AB

Vi upplever Flexibla som ett stabilt och seriöst bolag. Styrkan hos Flexibla är att de tar hand om sin personal och uppfyller alltid våra kravspecifikationer. Det viktigaste för oss är att få personal med kort varsel, och det klarar Flexibla av utmärkt.

Bernard Bashiri, VD, Excelsior Group AB

Enkelt och roligt samarbete, som gjorde stor skillnad i organisationen. Mamad har en bra mix av stor säljkompetens, stark drivkraft, härlig energinivå, och en humanistisk människosyn som gör att varje individ blir sedd och ledd på ett unikt sätt.

Johanna Emilsson, HR-ansvarig, Företagarna
0
Antal följare på instagram
0
Antal anställda
0
Sälj idag

Följ oss på INSTAGRAM instagram2016_black-tran60px